onsdag 28 april 2010

Tips: ha ett film/serie-maraton

Att ha film- eller seriemaraton är galet populärt och det är också något som kan vara mysigt att göra med någon man tycker om. Här kommer lite förslag på vad som kan passa just dig och din dejt.

För er som gillar spänning & att tänka:Lost! Okej, ni kanske inte kan sträckkolla alla säsonger, men en säsong eller åtminstone en halv borde man hinna/orka med på ett dygn.

För er som gillar att skratta:
Scrubs! Scrubs-maraton funkar alltid, vare sig man är med kompisar, familjen eller en person av motsatt kön. Alla skrattar, alla tycker det är kul. Det är något magiskt med Scrubs...

För er som gillar äventyr:
Sagan om Ringen är klassiskt och det är ett maraton som nästan alltid uppskattas. Tre filmer a a la 3 timmar blir 9 timmar och det känns som ett alldeles ypperligt maraton. Myspys!

För er som gillar att bli lite rädda:Jurassic Park, enligt mig de bästa filmerna som gjorts i sin genre. Det är spännande, läskigt och förbannat bra gjort.

För er som gillar sång, dans och musik:
Musikalmaraton är en av mina favoriter, men det gäller att killen tycker sånt är skoj också. Förslag på musikaler att se under ett maraton: Grease, Singin' in the rain, Moulin Rouge, Rent, Sound of Music, Phantom of the Opera, Sweeney Todd.

Fler maratontips kanske dyker upp i framtiden... vem vet!
/Mia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar