måndag 12 april 2010

Tips på hemsidor för nätdejting

Nätdejting är ett samlingsbegrepp som framför allt förknippas med att söka efter en partner med hjälp av en internettjänst. Sverige uppstod nätdejting runt år 2000 och har sedan dess vuxit snabbt i omfattning.

Här är en sammanfattning av de vanligaste hemsidorna för nätdejting.
Meetic
är Europas största dejtingwebbplats och en av världens största med miljoner utav ansluta medlemmar. Registreringen på Meetic.se är helt gratis och går snabbt och säkert. Meetic har jobbat mycket med både säkerhet och integritet sedan starten och är idag mycket bra och ansedd mötesplats på internet.

First Date
är en riktigt bra, relativt ny dejtingsida med de "vanliga" funktionerna och lite till. Ett jättebra komplement till de lite större dejtingsidorna. Just nu erbjuder de dig som besökare 10 dagars helt gratis guldmedlemskap!

Shake my world
är en snygg och smart ny dejtingsida för "singlar med en aktiv livsstil". Grundtanken är att du - gratis - kan börja skriva din egen profil och söka efter likasinnade. Du kan välja att göra detta utifrån meddelandefunktioner, bildgallerier, osv. men även via olika aktiviteter av diverse karaktär (after-work, sporter, ...). Du kan även välja att utöka med ett guld-medlemskap. Helt klart en ny aspekt på nätdejting!

Be2 är en dejtingsite som fungerar som så att du börjar med att fylla i ett "vetenskapligt personlighetstest" där du får svara på massvis av frågor. Detta rekommenderas varmt från vår sida. Du bör definitivt skapa en profil hos Be2 och gå igenom dina matchningar, då sidan har många medlemmar. Just nu dessutom med riktigt bra erbjudanden för nya medlemmar!

Parship är Europas största webbsida med så kallad vetenskaplig matchmaking. Det innebär i princip att du först fyller i ett formulär indelat i massvis av olika kategorier om dig själv, dina vanor, dina preferenser osv. Sedan föreslår webbplatsen dig ett antal personer vars testresultat passar mycket bra med ditt. På så sätt slipper du spendera timmar att leta igenom lista efter lista på profiler. Parship-testet är helt gratis, och du förbinder dig inte till något. Om du vill kan du lägga till ett premiummedlemskap vilket bland annat innebär att du får ladda upp egna foton.


Norrlandskontakten är en dejtingsida för dig som söker partner i Norrland. Webbsidan har funnits i snart tre år och har nästan 30000 medlemmar, varav mer än 60% aktiva. Det finns tre typer av medlemskap: gratis, silver och guld. Om du söker norrlänningar är det här den perfekta sidan för dig. Bara att registrera sig på några minuter (gratis) och sedan se om du vill gå vidare med tjänsten!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar