torsdag 10 juni 2010

Vad stämmer egentligen?

Vi skrev ett inlägg om 6 saker en kille spanar in här men det verkar inte stämma, eller? En anonym kille skickade den här kommentaren;

Tro inte på tidningen Glamour, tro på mig istället:

Hållningen: det är det första vi ser, innan vi ens kommit så nära att vi kan se ansiktet. Vi vill inte ha en tjej som ser ut som Quasimodo i Ringaren i Notre Dame, vi vill ha en tjej som utstrålar stolthet och säkerhet. Om du varken är stolt eller självsäker, agera som om du vore det ("fake it 'til you make it"). Tro mig, det fungerar! Du som är lång, sträck på dig ändå. En kille som inte gillar dig för att du är längre än honom är ändå inget att ha. Och vi ser ändå att du är lång även om du försöker gömma dig.

Ansiktet: vi gillar ett öppet och inbjudande ansikte - ögon som glittrar, läppar som ler. Om du tittar på varje kille som om han vore din sedan länge saknade favoritbrorsa så kommer killarna att springa benen av sig för att få lära känna dig närmare.

Håret: du kan ha svallande lockar eller en punkig mohawk-frisyr, det spelar ingen roll. Det viktiga är att det är din egen stil och att den passar din personlighet och dina kläder.

Urringningen: visst, det är klart att vi killar spanar in en gigantisk urringning som man kan drunkna i men ärligt talat, vill du ha en kille som är intresserad av dig eller av dina bröst? Det är ingen nackdel att skippa urringningen.

Makeup: snygg och smakfull, absolut inte för mycket. 'nuff said...

Hyn: Glamour har rätt här. Snygg ton = OK, rödfnasig och sönderbränd = för jävligt.

Väskan. Väskan? Det finns inte en kille som ser vilken sorts väska du har. Sorry, men vi tittar inte på sån't. Vi ser inte dina skor heller, även om du går omkring i Jimmy Choo för tusentals kronor. Snygga väskor och skor impar möjligen på dina tjejpolare men är bortkastat på oss killar. Sorry.

Ut och flörta nu!
Hälsningar från en kille som vet


Så killar, vad stämmer? Och tjejer, vad tror ni stämmer?

4 kommentarer:

 1. asså det här stämmer mycket bättre tänkte jag bara säga =) =) // en annan kille ;)

  SvaraRadera
 2. jag tror att det här stämmer bättre, hur många killar går efter vad man har för väska lixom :P jag hoppas iallafall att det här stämmer för det låter mycket mer som en kille jag skulle vilja ha :) och som han säger, jag skulle vilja ha en kille som gillade mej, inte mina bröst ;P :)

  SvaraRadera
 3. =) Jag kan inte annat än hålla med anonyms lista... men en jätteväska märker man, å inte på ett bra sätt. Å klassikern - visa urringning ELLER ben... både två E riktigt sexy - men då jagar man one-night!

  SvaraRadera
 4. Word! Kunde verkligen inte sagt det bättre själv!

  SvaraRadera